Društveno odgovorno poslovanje
Upućena pomoć za kupovinu skenera Štampa El. pošta

Energoprojekt Holding uputio je donaciju i učestvovao u humanitarnom Dobrotvornom Saboru, čiji cilj je bio prikupljanje novčanih sredstava u visini od 500.000 evra za kupovinu novog skenera za potrebe Specijalne bolnice za cerebrovaskularne bolesti „Sveti Sava“.

 
Entel pomogao srpsku reprezentaciju u padobranstvu Štampa El. pošta

Pod pokroviteljstvom kralja princa, šeika Hamdana bin Muhameda bin Rašida Al Maktuma, u Dubaiju su od 1. do 12. decembra 2015. godine održane Svetske igre u vazduhu (World Air Games 2015). U okviru navedenih igara takmičilo se tridesetak zemalja sveta, sa približno 1.500 sportista koji su se nadmetali u trinaest različitih disciplina. Kompanija Energoprojekt Entel u Dubaiju, pomogla je učešće petočlane padobranske reprezentacije Srbije na ovoj svojevrsnoj olimpijadi u vazduhu. Pomoć Entela ogledala se u nabavci dela neophodne opreme (preciznih modernih instrumenata i kamera, koje su važni elemenati opreme koja se koristi tokom izvođenja skokova), kao i u omogućavanju dodatnih trenažnih skokova na lokaciji održavanja takmičenja, usled složenih proceduralnih zahteva koji su na snazi u Dubaiju.

 
Donacija za 50 paketića za karavan „Sanke Deda Mraza“ Štampa El. pošta

Energoprojekt Holding uputio je donaciju za kupovinu 50 paketića za novogodišnji karavan „Sanke Deda Mraza“ koju organizuje organizacija „maliVeliki ljudi“. Ova divna akcija već trinaestu godinu za redom obuhvata najugroženije domove za decu sa smetnjama u razvoju i bez roditeljskog staranja, u kojima živi preko 2.000 dece na teritoriji cele Srbije.

 
Zajednička ekološko-humanitarna akcija Štampa El. pošta

Akcija „Sakupljajmo zajedno“ pokazala se kao veoma uspešna, o čemu govori veliki odziv zaposlenih u Energoprojektu, pokazujući njihovu želju da pomognu i istovremeno učine nešto korisno za poboljšanje životne sredine.Energoprojekt je započeo zajedničku, ekološko-humantarnu akciju prikupljanja svih vrsta plastičnih čepova 15. oktobra 2015. godine. Princip akcije je jednostavan i veoma efikasan - sakupljaju se čepovi od tvrde plastike, zatim se predaju reciklažnom centru, a prikupljena sredstva koriste se u humanitarne svrhe. Sredstva od reciklaže čepova, prosleđuju se Gerontološkom centru Novi Beograd - prvih 500 kg sakupljenih čepova, a nakon toga sakupljaju se čepovi za pomoć drugim organizacijama koje pomažu deci i osobama sa invaliditetom.      

 
Plaketa crvenog krsta za Energoprojekt Štampa El. pošta

Na Svetski dan dobrovoljnog davanja krvi 14. juna, koji je obeležila opštinska organizacija Crvenog krsta u saradnji sa republičkim Crvenim krstom u Studentskog gradu, Energoprojekt je od Crvenog krsta Srbije dobio plaketu u znak priznanja za izuzetne rezultate na omasovljavanju dobrovoljnog davalaštva krvi u 2014. godini.

 
Najmlađi energoprojektovci posetili poslovnu zgradu Štampa El. pošta

Poslednjeg petka u avgustu tradicionalno je održan najveseliji i najnasmejaniji dan u našoj kompaniji, jer su poslovnu zgradu posetili najmlađi i najslađi energoprojektovci, deca naši zaposlenih. Preko dvestotine mališana uzrasta od 3 do 12 godina, po treći put su bili gosti naše firme i svojim smehom, spontanošću, radošću i razdraganim licima, pokazali su svu lepotu ove izuzetne akcije. Poseta se održava sa željom da se deca upoznaju sa radnim mestom i kolegama svojih mama i tata. Bilo je to pravo malo slavlje i vrlo važan događaj i za male i za velike energoprojektovce.

 
U galeriji Energoprojekt održana „Jesenja izložba 2015“ Štampa El. pošta

„JESENJA IZLOŽBA 2015“ nastala je iz želje i htenja da se dodatno podstakne likovnost u Energoprojektu, te da se prikažu dela onih koji su vezani za rad Galerije Energoprojekt, koja se nalazi unutar poslovne zgrade kompanije. Izložba je objedinila radove dvadeset autora, čiji su afiniteti različiti. Izložba zagovara ideju studije slučaja: prijavili su se slikari, majstori fotografije i jedan karikaturista sa svojim delima.

 
Poseta studenata iz Holandije Štampa El. pošta

22. maja 2015. godine Energoprojekt je sa zadovoljstvom ugostio 35 studenata iz Holandije (starih iѕmeđu 20 i 22. godine) sa univerziteta Groening (Groening), najboljeg holandskog koledža za biznis, finansije i menadžment, kao i njihovo dvoje profesora. Studenti su našu kuću napustili izuzetno zadovoljni informacijama i znanjem koje su dobili. Prema njihovim rečima oduševljeni su posetom Energoprojektu i lepom atmosferom u kojoj su dočekani.

 
Obeležen međunarodni dan zaštite čovekove sredine Štampa El. pošta

Povodom obeležavanja međunarodnog dana zaštite čovekove sredine 20. juna 2015. godine u vremenu od 08 do 12 časova organizovana je akcija na uređenju prostora ispred i oko poslovne zgrade Energoprojekta, u kojoj je učestvovalo dvadesetak naših zaposlenih, najveći delom kolega iz službe bezbednosti poslovne zgrade.

 
Humanitarna izložba Štampa El. pošta

Korisnici Doma Bežanijska kosa održali su 11. i 12. juna 2015. godine prodajnu humanitarnu izložbu u holu zgrade EP. Ova ustanova posluje u okviru Gerontološkog centra Beograd i namenjena je smeštaju odraslih i starijih lica.

 
Majska akcija davanja krvi Štampa El. pošta

Akcija dobrovoljnog davanja krvi održana je 21. maja. Ukupno 48 energoprojektovaca dalo je krv. Ova impresivna cifra pokazuje da našim zaposlneima ne nedostaju osećaj za solidarnost i empatija.

 
Gradimo bolji svet za najmlađe Štampa El. pošta

Već drugu godinu za redom, Energoprojekt je član Kluba prijatelja UNICEF-a. Mesečnim donacijama, kao član kluba, pomažemo UNICEF -u u sprovođenju brojnih aktivnosti čiji je osnovni cilj zaštita i ostvarenje prava dece i mladih. Tokom prethodne godine pomogli smo brojne UNICEF -ove akcije koje omogućava izgradnju podsticajnog okruženja za decu. Na isti način Energoprojekt će nastaviti da učestvuje u radu ove organizacije i tokom 2015. godine.

 
Entelovi sportski poduhvati Štampa El. pošta

Desetog februara 2015. godine, kada je Katar slavio svoj četvrti nacionalni Dan sporta, Energoprojekt Entel je na Perl Garden kompleksu organizovao svoje prve “Igre bez granica, Doha 2015”. Odlučeno je da se ovogodišnje sportske igre organizuju u mnogo većem obimu nego do sada i da se tako na pravi način proslavi praznik koji promoviše sport i zdrav način života.Bilo je različitih vrsta igara, kako igara brzine i izdržljivosti, tako i testova snage i spretnosti.

 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 Sledeća > Kraj >>

Strana 1 od 4